Mediahuis wint goud op internationale Native Advertising Awards

Geschreven door Thomas Buytaert op 10 november 2017

Content Connections maakt met Mediazine de beste native print publicatie

Op de Alexanderplatz te Berlijn woedde op 9 november even terug een veldslag. Geen Koude Oorlog, wel een pittige competitie tussen de grootse internationale nieuwsmerken en agentschappen om één van de fel begeerde Native Advertising Awards. Content Connections, de content marketeers van Mediahuis, haalde als enige Belgische deelnemer een gouden plak met Mediazine, het digitale lifestyleblad voor MediaMarkt.

Native Advertising, of de kunst om advertenties zo natuurlijk mogelijk aan te sluiten bij het kanaal waarop ze verschijnen, is een hot topic. Getuige de vele internationale sprekers en deelnemers die editie 2017 van de Native Advertising Days te Berlijn liet optekenen. Sprekers van Bild, New York Times’ T Brand Studios, CNN, LinkedInen vele anderen deelden niet enkel de beste praktijken om goede commerciële content bij je lezers te krijgen, ze stuurden ook hun sterkste cases in voor een Native Advertising Award.

In dat indrukwekkende deelnemersveld, selecteerde een jury van internationale experts ‘Mediazine’ als de winnaar in de categorie ‘Best use of Print Media’. Mediazine is het consumentenblad en –site dat Mediahuis creëerde en produceert samen met MediaMarkt, en drijft op een sterke, redactionele insteek waar meerwaarde voor lezers primeert. Elk nummer telt meer dan 100 pagina’s en staat boordevol informatie over elektronica, games, muziek en film die wordt aangevuld met nieuwtjes, interviews en achtergrondverhalen. Mediazine is het levende bewijs dat merken in staat zijn om geloofwaardige publicatie via de eigen media uit te geven.  Mediazine is niet alleen bijzonder populair bij zowel klanten als leveranciers; het blad scoort ook hoog in alle lezersonderzoeken. 

Uitzonderlijk goed gemaakt

Jesper Laursen, CEO van Brand Movers en de oprichter van Native Advertising Institute, prees Mediazine als een “uitzonderlijk goed gemaakte, branded publicatie die zich op alle niveaus kan meten met de beste redactionele magazines in markt”. Hans De Loore, general manager van Mediahuis Content Connections, prees MediaMarkt voor het wederzijdse vertrouwen dat zo essentieel is bij het succes van de samenwerking.

De volledige uitslag vind je hier.

Onze beste tips voor content marketing en ijzersterke storytelling

Download nu het gratis e-book

Start je download hier