Van overheidspublicatie naar content marketing project

Geschreven door Hans De Loore op 27 augustus 2016

FLANDERS TODAY INTERNATIONAAL GELAUWERD

“However beautiful the strategy, you should occasionally look at the results”

© Winston Churchill

Jaarlijks vinden de Content Marketing Awards plaats, georganiseerd door het gezaghebbende Content Marketing Institute te Cleveland. Uit een berg inzendingen worden prijzen uitgereikt voor de beste content-marketing projecten ter wereld. Denk aan de Oscars, maar dan voor de wereld van Content Marketeers.

Vorig jaar sleepte Content Connections prijzen voor MARK Magazine (best native advertising/sponsored client) en Mediazine in de wacht (best retail magazine).

Dit jaar werden we opnieuw verkozen met de publicatie Flanders Today als winnaar in de categorie Beste Overheidspublicaties.

 

CM_WINNER.jpg

 

Flanders Today is een Engelstalig magazine dat buitenlandse beleids- en opiniemakers in alle velden (politiek, cultureel, business, academisch …) informeert over Vlaanderen en daarbij de brug vormt tussen de Vlaamse actualiteit en de activiteiten van de Vlaamse overheid. 

Sinds 2014 geeft Content Connections Flanders Today uit in opdracht van het Departement Internationaal Vlaanderen. Alles over de strategie en de jaarlijkse double-digit groei die we optekenden in bereiksontwikkeling, lees je hier.

 

2016-08-26_17-47-02.jpg

Soms ontmoeten we mensen die ons toefluisteren “Maar, Flanders Today, dat is toch geen Content Marketing?”  Het moge vreemd klinken, maar net die uitspraak sterkt ons in het besef dat we op de juiste weg zitten. Flanders Today is immers geen promotioneel project, het is een volwaardige nieuwsbron die uitgegroeid is tot een betrouwbare nieuwsbron.

En dat laatste – vertrouwen verdienen bij de lezers - is de Gouden Snaai van elk Content Marketing project.

De internationale erkenning van Flanders Today maakt ons als team enorm fier. Mochten we niet zo bescheiden zijn, zouden we er zelfs twee blogposts over schrijven. Doen we niet, want we willen vooral graag leren hoe we jouw content-strategie en merk vooruit kunnen helpen.

Aarzel niet en contacteer ons meteen. We luisteren en helpen graag. Hopelijk winnen de volgende Content Marketing Award voor jouw merk. Tot snel!

Onze beste tips voor content marketing en ijzersterke storytelling

Download hier het gratis e-book