Over bloggen en bankieren

Geschreven door Thomas Buytaert op 28 januari 2018

Case: BeoBank

Als het om constructieve samenwerkingen op lange termijn gaat, is BeoBank een schoolvoorbeeld uit eigen portefeuille. BeoBank leunt op ContentConnections voor de productie van blogposts en nieuwsbrieven. Telkens wanneer er een nieuw seizoen om de hoek loert, steken we de koppen spontaan bij elkaar om opnieuw inspirerende content op het toneel te brengen.

Dat werken per seizoen stimuleert de samenwerking ongetwijfeld. Door elkaar op regelmatige basis te zien en feedback te geven, bouwden we een ijzersterke relatie op. Die is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en eerlijkheid. Van een ongezouten mening – of meer – raken we niet in paniek, want onze partners zo vlot en perfect mogelijk bedienen is waar het uiteindelijk om draait. Herwerkingen gebeuren naar wens van de klant en strikt volgens een op voorhand vastgelegd schema.

CC_port_Beo_w

Dat brengt ons bij timing, want ook die is essentieel als je voor meer dan een project samenwerkt. Zonder stiptheid kan je op geen enkele partner rekenen: of het nu gaat om productie van teksten, het bouwen van websites of het drukken van folders. In elke business draait het slechts om een ding: iemand anders vertrouwen met jouw missie. Bij BeoBank is dat relevante content brengen die hun lezers prikkelt en aanzet tot actie.

 

Heb je graag hulp bij het bepalen van je content marketingstrategie? Geef ons een seintje.

Contacteer ons

 

Onze beste tips voor content marketing en ijzersterke storytelling

Download nu het gratis e-book

Download het ebook